Dzień Kobiet w Galerii Północnej

Instaboxy w kobiecych aranżacjach, liczne niespodzianki przygotowane przez sklepy i atmosfera celebrowania kobiecości – tak Galeria Północna świętować będzie Dzień Kobiet. Atrakcje idealne dla pań i dziewczyn w każdym wieku dostępne będą przez cały tydzień, żeby każda z nich miała szansę z nich skorzystać.

Efektowne, pełne kolorów i przyciągające wzrok Instaboxy staną przed TK Maxx w Północnej już w sobotę, 5 marca i zostaną tam do 12 marca. Kobieta zmienną jest, więc dekoracje będą zupełnie odmienne – tak, by każda kobieta i dziewczynka znalazła idealną dla siebie. Romantyczki i wielbicielki pasteli mogą zrobić sobie efektowne zdjęcia na huśtawce wśród kwiatów, w typowo wiosennej aranżacji. Wesołe i przekorne dziewczyny zapewne z entuzjazmem wskoczą do żółtej wanny, otoczonej dziesiątkami gumowych kaczuszek – ta propozycja to gratka dla wielbicielek słonecznych kolorów. Kobiety pragnące uskrzydlenia również będą zadowolone, bo jeden z Instaboxów pozwoli przemienić się na chwilę w anielicę lub wróżkę z ogromnymi, pierzastymi skrzydłami u ramion.

Niespodzianki dla klientek przygotowały również sklepy: Sephora, Douglas, Inglot i Gatta. Żeby skorzystać z tej niecodziennej oferty, trzeba będzie znaleźć tajne hasło, które ukryje się na podłogach w Instaboxach.

W Galerii Północnej pojawiły się też nowe kolekcje ubrań, które pozwolą na odświeżenie swojej szafy po zimie i sprezentowanie sobie lekkich, wiosennych stylizacji. Lepszą okazję na zrobienie wyjątkowego prezentu samej sobie lub bliskiej kobiecie trudno znaleźć, dlatego warto zajrzeć też do drogerii i perfumerii, które zaoferują mnóstwo wiosennych nowości.

Dzień Kobiet jest znakomitym pretekstem do spędzenia dnia w towarzystwie innych kobiet: przyjaciółki, mamy, córki, babci czy innej bliskiej sercu osoby, zatem kawiarnie i restauracje w Północnej również mogą być doskonałym celem takiego wypadu. Dziewczyńskie wyjście można ukoronować seansem w Cinema City lub wspólną sesją fotograficzną w Instaboxach.

Ten jedyny, tak bardzo kobiecy dzień w roku trzeba i warto celebrować, odrywając się na chwilę od codziennych obowiązków i przypominając sobie, że każda kobieta zasługuje na to, co najlepsze.