Galeria Północna zwiększa udział mody w tenant-mix’ie

Północna umacnia swoją ofertę handlową. Tylko w 2022 roku nowi najemcy zajęli tu lokale o łącznej powierzchni ponad 2375 m kw. Jednocześnie przedłużono umowy z dotychczasowymi partnerami, opiewające na ponad 4000 m kw. W efekcie, obiekt wynajęty jest niemal w 93%. Ale w warszawskiej galerii rośnie nie tylko wskaźnik komercjalizacji. Kolejne otwarcia w 2022 roku, ale także wcześniejsze z 2021 r., znacząco zwiększyły udział mody w tenant-mix’ie.

Arktyczna północ zainspirowała Północną. Można już oglądać iluminację galerii

Realistycznie wyglądające niedźwiedzie polarne, mająca aż 12 metrów choinka i ruchome obrazy na elewacji. Galeria Północna już kusi świątecznym klimatem i to w eko wydaniu.

Klient jeszcze szybciej trafi do celu. Nowe inwestycje Północnej w tym pomogą

Galeria Północna zainwestowała właśnie w dwa kluczowe dla ruchu klientów usprawnienia komunikacyjne, dzięki którym połączenie między piętrami obiektu jest jeszcze łatwiejsze.

Gdzie w Warszawie szukać św. Mikołaja? W Galerii Północnej pojawi się 4 razy!

Warszawskie centra handlowe szykują się do mikołajek i świąt. Także w Północnej przygotowano całą serię wydarzeń, dzięki którym będzie można poczuć gwiazdkowy klimat. W galerii nie raz, nie dwa, ale aż cztery razy najmłodsi będą mieli okazję spotkać się ze świętym Mikołajem.

Warszawa: szykują się Mistrzostwa Polski w grze na… flipperach

To największe wydarzenie tego typu w 2022 roku! Już w ten piątek w Galerii Północnej startują trzydniowe Otwarte Mistrzostwa Polski w grze na flipperach, czyli Polish Pinball Open VIII. Impreza zgromadzi graczy z całego kraju.